Обурені фани «Карпат» зупинили автобус команди під Львовом. Бійки не було

4205 0
Після поразки львівської команди у матчі з «Прикарпаттям» фанати влаштували гармидер на івано-франківському стадіоні.
Фото: Варта1

Фото: Варта1

Вночі, 21 вересня, в селі Сокільники Пустомитівського району невідомі зупинили автобус із гравцями футбольного клубу «Карпати». Вони назвалися фанами команди та висловлювали невдоволення програшем «Карпат» у матчі в Івано-Франківську. Про це повідомляє Варта-1 у Facebook.

«На місці зупинки автобусу відбувся конфлікт через матч, де "Карпати" програли команді з другої ліги», – йдеться у повідомленні.

Пізніше очевидці викликали правоохоронців. Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі патрульної поліції, автобус біля Пустомит зупинили шестеро людей на одному автомобілі:  хотіли поговорити з футболістами про поразку. Патрульні викликали спецпризначенців, проте бійки не було та нікого не затримували.

Фото: kurs.if.ua

У прес-службі «Карпат» Tvoemisto.tv розповіли, що конфлікту не було, а поліція, швидше за все, приїхала через перегороджену дорогу. За словами прес-секретаря клубу Ростислава Ящишина, фани лише поговорили із захисником «Карпат» Артемом Федецьким та розійшлися. Після розмови автобус із футболістами в супроводі поліції доправили на базу «Карпат». 

За повідомленнями івано-франківських ЗМІ, через поведінку львівських уболівальників гру зупинили на півгодини. По завершенні матчу фани і глядачі зчинили бійку.

Фото: kurs.if.ua

Зокрема, на одному з відео можна бачити, як невідомий чоловік б'є гравця львівської команди Артема Федецького. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!