Катастрофа в Броварах: Монастирський летів на схід, мав зустріч у Харкові

1055 0
Монастирський мав зустрітися із начальником поліції у Харківській області Володимиром Тимошком.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Гелікоптер із керівництвом МВС, що розбився у Броварах, прямував у Харків. Про це повідомив начальник поліції у Харківській області Володимир Тимошко.

«Сьогодні я мав зустріти, мав потиснути руки, мав… побачити не тільки керівників, ні, – друзів, яких поважав, яких чекав. Розмовляв вчора, сьогодні, зі всіма, хто був на борту, поговорив і виїхав зустрічати, зустрічав, – розповідає Тимошко.  Неможливо передати словами, неможливо просто повірити! Непоправна втрата! Є люди, після уходу яких залишається пустота! Рідні, близькі, тримайтесь! Вони точно цього б хотіли!»– написав він у Facebook.

Читайте також: СБУ розглядає кілька версій катастрофи гелікоптера у Броварах

Нагадаємо, у Броварах біля дитячого садочка впав гвинтокрил ДСНС. На борту перебували міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Вони загинули. Всього наразі відомо про 18 загиблих. З них 9 перебували на борту гвинтокрила. Серед загиблих 3 дітей. Поранення отримали – 26 осіб з них 12 дітей.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!