СБУ розглядає кілька версій катастрофи гелікоптера у Броварах

955 0
Зокрема не виключається версія убивства
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Служба безпеки розпочала провадження через падіння гелікоптера у Броварах вранці 18 січня, серед основних версій порушення правил польоту, технічна несправність і умисні дії. Про це повідомила пресслужба СБУ. 

Слідчі СБУ розпочали досудове розслідування за фактом падіння гелікоптера у Броварах Київської області. Наразі розглядаються декілька версій трагедії, серед яких:

  • порушення правил польоту;
  • технічна несправність гелікоптера;
  • умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

 

Співробітники СБУ проводять комплекс слідчо-оперативних заходів, щоб встановити всі причинно-наслідкові зв’язки і деталі трагедії.

Читайте також: Генпрокуратура розглядає всі можливі версії аварії гвинтокрила з керівництвом МВС

Нагадаємо, у Броварах біля дитячого садочка впав гвинтокрил ДСНС. На борту перебували міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Вони загинули. Всього наразі відомо про 18 загиблих. З них 9 перебували на борту гвинтокрила. Серед загиблих 3 дітей. Поранення отримали — 26 осіб з них 12 дітей.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!