Політична реклама

Кава з цукром покращує пам'ять

1205 0
Вчені неодноразово твердили про користь кофеїну, а їх колеги стільки ж раз доводили протилежне, але все ж плюсів поки що виявилося більше.

Ось ще один з них, - пише "ВКурсе" .

Для проведення тесту експерти провели сканування мозку трьох груп добровольців. Перша з них перед цім вживала каву з цукром, друга — без цукру, а третя просто пила воду. Як виявилося, найкращим чином на організм діяла кава з цукром. Експерти відзначають, що такого ж успіху можна досягти, якщо випити каву з будь-якими ласощами.

Кофеїн — кращий стимулюючий засіб, яка рятує від втоми і сонливості. Попередні дослідження показали, що три чашки цього чудо-напою в день знижують ризик розвитку хвороби Альцгеймера, так як він активізує ланцюгову реакцію в мозку, яка захищає від пошкоджень, викликаних хворобою. Глюкоза просто необхідна мозку, а цукор — один з її джерел. У поєднанні ці два продукти покращують пам'ять.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!