Київ

Керівник «Київського метрополітену» звільнився після розслідування журналістів

683 0
У КМДА вже призначили тимчасового керівника метрополітену.

Начальник комунального підприємства «Київський метрополітен» Віктор Брагінський написав заяву на звільнення. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

«Обов'язки начальника комунального підприємства тимчасово виконуватиме головний інженер метрополітену Віктор Вигівський»– йдеться у повідомленні КМДА.

Нагадаємо, напередодні було опубліковане розслідування Bihus.Info. Журналісти виявили у Брагінського понад 50 млн гривень незадекларованих доходів. Зокрема, журналісти знайшли в деклараціях родичів директора Київського метрополітену кілька дорогих квартир та землю під Києвом.

Міський голова Віталій Кличко після публікації розслідування пообіцяв відсторонити Брагінського від посади і заявив, що той «брехав йому в очі».

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!