Кілька вулиць Львова сьогодні будуть без води. Перелік

2225 0
Води не буде з 10:00 год до 17:00.
Умовне фото

Умовне фото

У середу, 14 червня, через ремонт на насосній станції «Броньова» з 10:00 год і до 17:00 припинять подачу води в Сихівському районі міста. Про це повідомили в ЛМКП «Львівводоканал».

Без водопостачання будуть будинки за такими адресами: 

  • вул. Стрийська, 47-75, 

  • вул. Гашека, 20-22а, 

  • вул. Максимовича, 2, 

  • вул. Скорини, 30-34, 

  • вул. Боднарська, 16.

Після завершення ремонтних робіт проведуть промивку вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Нагадаємо, що у чотирьох районах Львова відновили постачання гарячої води після гідравлічних випробувань. Відтак мешканці уже понад 1 030 будинків міста отримують гарячу воду.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!