У чотирьох районах Львова відновили постачання гарячої води. Перелік вулиць

2435 0
Уже понад 1 030 будинків Львова отримують гарячу воду.
Фото умовне

Фото умовне

У чотирьох районах Львова відновили постачання гарячої води після гідравлічних випробувань. Відтак мешканці уже понад 1 030 будинків міста отримують гарячу воду.

Джерело: пресслужба ЛМР

Станом на ранок, 7 червня, гарячу воду отримує 268 будинків Шевченківського району, 162 будинки Сихівського району, 124 будинки Франківського району і 107 будинків Личаківського району.

«Ми відновили гаряче водопостачання у весь Шевченківський район, до 92% споживачів Личаківського району і фактично половині Франківського і Сихівського районів. У Галицькому районі маємо лише 11 будинків, з яких частина має гарячу воду, а кілька будинків, які без гарячої води, були відключені нещодавно», – повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Читайте також: Петиція проти гідравлічних випробувань у Львові набрала необхідну кількість голосів

Наразі у Сихівському районі ліквідують пориви на магістральній тепловій мережі від ТЕЦ-1. У будинках Франківського району (вул. Княгині Ольги, Наукова, Пулюя, Симоненка, Кульпарківська і Тролейбусна) ще не відновили гарячу воду через заміну магістральної теплової мережі діаметром 720/900 мм. Це також мережа від ТЕЦ-1, яка експлуатувалася з 1981 року.

На цій мережі замінили 268 м труби вартістю 13,8 млн грн. Сьогодні, 7 червня, до кінця дня або завтра вранці будинки у Франківському районі отримають гарячу воду.

Нагадаємо, що гідравлічні випробовування проводять щорічно після завершення опалювального сезону, згідно з пунктами «Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України № 71 від 14.02.2007р, та пунктом VI «Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду» затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України N 620/378 від 10.12.2008. Чи може Львів обійтись без гідравлічних випробувань, читайте в матеріалі.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!