Київ

Кількість ВПО в Києві зменшилась майже на третину

560 0
В Києві зареєстровано майже 207 тисяч внутрішньо переміщених осіб
Фото умовне

Фото умовне

Кількість внутрішньо переміщених осіб, які зареєструвалися в Києві після початку повномасштабного вторгнення, зменшилась на 30%.  Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда у Facebook. 

85 тисяч ВПО самостійно знялись з обліку. Зазначається, що переселенці повернулись до попереднього місця проживання, поїхали в інше місто чи країну або змінили місце помешкання через інші причини.

Відповідні дані оприлюднили після аналізу обліку та звітності ВПО. 

Зазначається, що наразі в Києві зареєстровано майже 207 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них понад 45 тисяч — діти. 

Найбільше ВПО проживають у Дарницькому районі (34 тисячі), Дніпровському (27 тисяч) та Солом'янському (23 тисячі). Найменше внутрішньо переміщених осіб оселились у Подільському та печерському районах.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


ТЕГИ: київ, ВПО, КМДА

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!