Кількість загиблих у Дніпрі знову зросла

1972 0
Щонайменше 37 осіб ще шукають.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що кількість загиблих, яких дістали з-під завалів будинку, зросла до 20 осіб. На місці продовжують розбирати завали. Невідома доля ще десятків людей.

Як уточнив заступник ОП Кирило Тимошенко, щонайменше 37 осіб ще шукають. Було знищено 72 квартири мирних мешканців Дніпра. 164 квартири пошкоджено. На місці працюють рятувальники, поліція та волонтери. До робіт залучено 530 осіб та 144 одиниці техніки.

Читайте також: Ворог влучив у об'єкт критичної інфраструктури на Львівщині

Нагадаємо, 14 січня росіяни вдарили по багатоповерховому будинку в Дніпрі ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі. У місті Дніпро влада оголосила триденну жалобу за загиблими внаслідок російського ракетного удару. Детальніше читайте тут.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!