Ворог влучив у об'єкт критичної інфраструктури на Львівщині

5997 0
У області також працювала ППО.
Фото умовне

Фото умовне

Ворог влучив по об‘єкту критичної інфраструктури у Львівській області. Можливі перебої у постачанні світла та води. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Зазначимо, Максим Козицький також повідомляв, що під час масштабної повітряної тривоги на Львівщині спрацювала система ППО.

Читайте також: Масштабна повітряна тривога в Україні. Куди летіли ракети

Зазначимо, що сьогодні, 14 січня, по всій Україні пролунала повітряна тривога. На Львівщині вона розпочалася о 15.00. Очільник Львівщини Максим Козицький заявив про ймовірність ракетних ударів по області, а міський голова Львова Андрій Садовий писав про те, що є висока загроза ракетних обстрілів.

Більше інформації про те, куди ворог випустив ракети, читайте тут

Софія Шавранська

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!