Київ

Кількість загиблих від ракетної атаки на Київ 7 лютого зросла

526 0
Жертвами ракетної атаки у будинку на Теремках стали 6 осіб.
Юрій Носов. Фото: Ksusha Fetisova/Facebook

Юрій Носов. Фото: Ksusha Fetisova/Facebook

У лікарні помер чоловік, який був тяжко травмований після займання у багатоповерхівці у Голосіївському районі столиці внаслідок ракетної атаки Росії 7 лютого 2024 року.  Про це повідомляє Суспільне.

Про смерть чоловіка після майже трьох тижнів перебування у лікарні родичка родини Оксана Ткачук.

За її словами, ракетна атака раніше забрала життя і доньки загиблого Юрія Носова — Анастасії. Вони обоє були у вкрай важкому стані. Дівчина теж померла у лікарні від отриманих травм.

За життя чоловіка боролись 3 тижні. Нині друзі й знайомі родини висловлюють слова співчуття у соцмережах.

Нагадаємо, під час ранкової масованої атаки 7 лютого росія запустила по Україні 64 ракети. Внаслідок ракетної атаки в Дніпровському районі Києва було пошкоджено тепломережу та лінії електропередач.  У Голосіївському районі  уламки ракети влучили у багатоповерхівку, в цей день загинули четверо людей, понад 30 осіб отримали поранення.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!