«Кінопалац» на Театральній у Львові зачинили

9532 0
Він переїде до кінотеатру «Копернік».
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Кінотеатр «Кінопалац», що на вулиці Театральній, 22, зачинили. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив арт-директор закладу Станіслав Тарасенко.

Читайте також: У Львові знімають кримінальну комедію Wunderkind

Причиною закриття він називає фінансові труднощі. За словами Станіслава Тарасенка, оренду закладу продовжували нараховувати навіть під час карантину. Сума досягнула захмарної цифри. Такий борг дирекція «Кінопалацу» сплатити не змогла, тому вирішила кінотеатр закрити.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv Станіслав Тарасенко, все обладнання перевезуть до кінотеатру «Копернік», що на вулиці Коперника, та кінотеатру імені Олександра Довженка на Сихові. Роботу їхніх залів планують відновити вже 8 серпня. В першому відбуватимуться прем’єри, покази авторського кіно та кіноклуб. Там буде зала на 146 місць.

Додамо, що «Кінопалац» на Театральній працював із 2002 року у Будинку офіцерів. Це перший кінотеатр сучасного типу у Львові, містить три глядацькі зали на 290, 88 і 18 місць.

Читайте також: Кінотеатр «Львів» передали Палацу мистецтв

Нагадаємо, що кінопалац «Копернік» припинив регулярний показ фільмів з червня 2018 року. Його теж зачинили через неможливість сплачувати надто високу оренду. 

Ольга Осіпова



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!