Кого обрали громади головами ОТГ на Львівщині. Оновлюється

21162 0
Tvoemisto.tv зібрало в один матеріал попередні результати виборів на голову ОТГ серед різних громад поблизу Львова.
ілюстративне фото: digileaders.com

ілюстративне фото: digileaders.com

Золочівська ОТГ

Чинний мер Золочева, 49-річний Ігор Гриньків лідирує на місцевих виборах. Про це повідомляє депутатка Золочівської районної ради Леся Горгота. Згідно з протоколами дільничних комісій, чинний міський голова Золочева, самовисуванець Ігор Гриньків лідирує з результатом 56,93%. Другим став підприємець, самовисуванець Ігор Бартків з результатом 36,98%.

Додамо, що Ігор Гриньків очолює місто з 2010 року. Окрім нього та Ігоря Бартківа, за посаду голови Золочівської ОТГ змагались 54-річний кандидат від партії «Сила і честь», депутат Золочівської райради Василь Джула і атовець та громадський активіст Тарас Буца. Попередньо кандидат від «Європейської Солідарності» Володимир Недзельський відкликав свою кандидатуру на посаду голови ОТГ.

Трускавецька ОТГ

Як стало відомо Tvoemisto.tv з власних джерел, на посаду міського голови Трускавецької ОТГ перемагає чинний міський голова Андрій Кульчинський від партії «Європейська солідарність».

Новояворівська ОТГ

Володимир Мацелюх від «Української Галицької партії» лідирує на посаду голови Новояворівської ОТГ. За паралельними підрахунками, Мацелюх перемагає з відривом у 663 голоси. За нього проголосували 3 203 виборці.

Нагадаємо, що він із 2015 року є заступником голови Яворівської районної ради.

Жовківська ОТГ

Самовисуванець 25-річний Олег Вольський перемагає на виборах міського голови Жовкви. Із перемогою його привітав заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Новояричівська ОТГ

Петро Соколовський наразі є лідером на виборах голови Новояричівської ОТГ і отримав 3 438 голосів виборців (45,9%). Його найближчим опонентом є Юрій Федейко з результатом у 30%.

Стрийська ОТГ

На посаду голови Стрийської ОТГ, за попередніми результатами, лідирує народний депутат України VII скликання (з 2012), голова благодійного фонду «Добре серце» Олег Канівець.

Дрогобицька ОТГ

На виборах голови Дрогобицької ОТГ лідером, за результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг», є чинний глава міста Тарас Кучма. Про це під час прямого ефіру на 5 каналі повідомив керівник «Рейтингу» Олексій Антипович.

Так, за даними соцопитування, 39,5% виборців на дільницях проголосували за Тараса Кучму.

Найбільші шанси у другий тур також є у самовисуванця Андрія Веселого, за якого проголосували 25,9% опитаних, та кандидата від «Європейської Солідарності» Михайла Задорожного, якому підтримали 18.3% виборців.

Солонківська ОТГ

Колишній народний депутат Богдан Дубневич заявив про перемогу на виборах голови Солонківської об'єднаної територіальної громади на Львівщині. Він набрав понад 50% голосів виборців. 

Сокільницька ОТГ

Чинний сільський голова Сокільник Тарас Сулимко лідирує на місцевих виборах у Сокільницькій об’єднаній територіальній громаді. За даними соціологічного центру «Соціоінформ», він набирає 51,7% голосів виборців.

Згідно із опитуванням, на 2 місці Уляна Солонюк, яка набирає 24,8%, на 3 місці Василь Хмиз – 13.5%. За ними йдуть Петро Ганц – 7,9%, Олександр Вихопень – 1,1% та Наталя Сидорович-Кузів – 1,0%.

Бориславська ОТГ

За результатами місцевих виборів, на посаду голови Бориславської ОТГ перемагає чинний очільник міста Ігор Яворський.

Самбірська ОТГ

На виборах мера Самбора лідирує Юрій Гамар. Він вдруге очолить Самбірську громаду.

Великолюбінська ОТГ

На виборах голови Великолюбінської ОТГ на Львівщині перемагає чинний голова громади Йосиф Фабрига від партії «Європейська солідарність».

Давидівська ОТГ

На виборах голови Давидівської ОТГ біля Львові перемагає діючий голова громади Володимир Керницький. За попередніми підрахунками голосів, самовисуванець Керницький перемагає з відривом у понад 2000 голосів виборців і має близько 60% голосів виборців.

Найближчий опонент – колишній сільський голова Давидова, місцевий депутат Віталій Дяків отримав підтримку у майже 32% мешканців.

Путомитівська ОТГ

На голову Пустомитівської ОТГ лідирує чинний мер Пустомит Олег Серняк. Він набирає понад 40% голосів, що є в два рази більше від наступної кандидатки.

Городоцька ОТГ

На виборах голови Городоцької ОТГ перемагає колишній голова райдержадміністрації, депутат Львівської обласної ради Володимир Ременяк від партії «Європейська солідарність».

Глинянська ОТГ

Сільський голова Куровичів висуванець від партії «Свобода» Володимир Чорнопис перемагає вибори на посаду голови Глинянської ОТГ. Він набрав на виборах 22,4% (847 мешканців), відповідно до паралельного підрахунку партійного штабу.

Червоноградська ОТГ

На виборах голови Червоноградської ОТГ переміг чинний міський голова Андрій Залівський. Про це він повідомив у себе на Фейсбуку.

«Дякую політичним партіям, які підтримали: «Європейська солідарність», ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», «Голос», «Національний Корпус», обласна організація партії УДАР. Разом з вами здобудемо ще не одну перемогу!» – каже він.

Буська ОТГ

Чинний міський голова Буська, висуванець «Батьківщини» Ростислав Сліпець перемагає на виборах голови Буської ОТГ. 

Радехівська ОТГ

За попередніми підрахунками голосів на виборах голови Радехівської об'єднаної територіальної громади перемагає представник Європейської Солідарності Степан Коханчук.

Сколівська ОТГ

На посаду голови Сколівської ОТГ лідирує Микола Романишин, який є чинним очільником Сколівської районної ради.

Перемишлянська ОТГ

Перемогу на місцевих виборах 2020 на посаду голови Перемишлянської ОТГ отримав діючий міський голова Перемишлян Олександр Зозуля. Він лідирує з результатом 46%. На другому місці – Роман Андрусишин з результатом 32%.

Бродівська ОТГ

За результатами голосування виборців на посаду голови Бродівської ОТГ перемагає чинний очільник міста Анатолій Белей із 78,2% голосів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!