Кого у Львові звільнили від орендної плати за землю

1998 0
Львівська міська рада ухвалила звільнення у 2016 році від сплати орендної плати за землю релігійних громад, благодійних організацій, навчальних закладів та підприємств. За звільнення проголосувало 58 депутатів.
фото: novosely.com

фото: novosely.com

До переліку релігійних громад, благодійних організацій, навчальних закладів та підприємств, які звільняються у 2016 році від сплати орендної плати за землю у частині платежів, що надходять до міського бюджету м. Львова  ввійшли:

- Релігійна громада церкви Святого Духа Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. М. Коперника, 36.

- Згромадження (монастир) Чину Оріоністів Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. А. Лінкольна.

- Українська греко-католицька Церква парафії Зіслання Святого Духа – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Зеленій, 106.

- Місія «Центр студентського капеланства» Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на розі  вул. Конотопської – вул. Природної.

- Релігійна громада Української православної Церкви Київського Патріархату парафії Вознесіння Господнього Залізничного району м. Львова – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Любінській.

- Релігійна громада Римсько-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Освицькій, 4.

- Храм св. Володимира і Ольги Української греко-католицької Церкви – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. В. Симоненка, 5-а.

- Благодійна установа «Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на просп. Червоної Калини, 86-а.

- Приватне підприємство «Грааль ДЛД-12» – від сплати орендної плати за користування земельною ділянкою на вул. Стрийській, 119.

Депутати додали до переліку Храм Свв. мчч. Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (УГКЦ), вул. Миколайчука-Орлика, а також вилучили з переліку Вищий навчальний заклад «Львівський кооперативний коледж економіки і права».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!