Коли триватимуть вступні іспити до магістратури 2023. Пояснення МОН

2027 0
Іспити до магістратури у 2023 році проходитимуть у дві сесії.
Фото умовне

Фото умовне

Затвердили календарний план організації та проведення вступних випробувань до магістратури. Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки України.

Іспити до магістратури у 2023 році проходитимуть у дві сесії: основна з 23 червня по 21 липня, а додаткова – з 3 по 16 серпня.

Реєстрація вступників, які бажають узяти участь у ЄФВВ та/або ЄВІ, триватиме з 8 до 31 травня включно.

Після реєстрації учасники отримають екзаменаційний листок, у якому будуть зазначені дані для здійснення входу на інформаційну сторінку «Кабінет вступника».

У додатковий період, 12-14 липня, зможуть зареєструватися ті, хто не зміг з поважних причин зареєструватися для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ під час основного періоду реєстрації.

До 18 червня зареєстровані учасники отримають на інформаційній сторінці «Кабінет вступника» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування, а учасники додаткової сесії – до 31 липня. 

Читайте також: МОН визначило порядок вступу до вишів у 2023 році

Інформацію про результати основної сесії за шкалою 100-200 балів буде розміщено на персональних сторінках учасників тестування до 25 липня 2023 року, додаткової сесії – до 18 серпня 2023 року.

Завантажити графік вступних випробувань до магістратури можна у форматі PDF за посиланням.

Нагадаємо, що Міністерство освіти і науки визначило порядок пройому на навчання до закладів фахової передвищої та вищої освіти у 2023 році. Так, ключовим інструментом вступної кампанії 2023 року стає особистий електронний кабінет вступника, що надає можливість в дистанційному режимі внести необхідні дані для подання заяв як на вступні випробування у закладі освіти, так і на участь у конкурсному відборі. Для підтвердження вибору місця навчання достатньо буде визначитися в особистому електронному кабінеті вступника.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!