Коли у Львові оголосять попередні результати виборів міського голови

14812 0
Про те, де оприлюднять результати, повідомлять невдовзі.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Сьогодні, о 20:00, після закриття виборчих дільниць оголосять результати екзит-полів – попереднього опитування виборців на виході з виборчих дільниць у день голосування, яке проводять соціологічні служби.

Як повідомляє у коментарі Tvoemisto.tv директорка Львівської соціологічної агенції «Фама» Мар’яна Малачівська, попередні результати свого опитування стосовно голови Львівської ОТГ будуть відомі після 20:00. Їх оприлюднять на сайті та Фейсбук-сторінці агенції.

Окрім «Фами», попередні результати виборів у Львові оголосять ще дві соціологічні агенції. Одна з них Студія Савіка Шустера. Очікувана гранична похибка екзит-пола – 1,21% з довірчою ймовірністю 95%. Також попередні результати опитування на виході з дільниць проводить соціологічна компанія SOCIS.

Нагадаємо, сьогодні проходить другий тур виборів голови Львівської ОТГ. У ньому зійшлися чинний міський голова Львова Андрій Садовий та представник «Європейської солідарності» Олег Синютка. Детальніше про те, що потрібно знати про місцеві вибори 2020, читайте за посиланням

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!