Коли у Львові відкриють міст на вулицю Городоцьку

4437 1
Відновити рух на мості на вулиці Городоцькій планують після запуску «трамвая на Сихів» 17 листопада.
фото із сторінки ГО "Зручне місто" у Facebook

фото із сторінки ГО "Зручне місто" у Facebook

«Міст на вул Городоцькій ми плануємо завершити після відкриття трамвайного сполучення на Сихові. Наступним буде відкриття сполучення через міст на вул Городоцькій», –зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Таким чином, комплексну реконструкцію моста на вулиці Городоцькій планують завершити після запуску «трамвая на Сихів», що почне їздити зі 17-го листопада, а 10-го листопада проїде пробний запуск

Читайте також: #Перемога: «Трамвай на Сихів» таки поїде в листопаді. Відео

Нагадаємо, у результаті ремонтних робіт проїзну частину дороги розширюють до 4-х смуг на вулиці Городоцькій на ділянці від Хлібзаводу до вулиці Сяйво. Комплексна реконструкція шляхопроводу передбачає виконання робіт в рамках 2 частин проекту: аварійно-відновлювальних робіт та реконструкції інженерних мереж. Попередньо міст планували відремонтувати до 1 жовтня цього року.

Додамо, що минулого тижня «Половину моста вже зробили. У другій половині вже підсилено проміжні опори та одну берегову опору, залишилося підсилити ще одну. Також демонтовано дві старі балки, ще одну маємо демонтувати, після чого встановити нові», – розповів у коментарі ;Tvoemisto.tv Зиновій Дац, керівник із підрядних робіт ТзОВ «Західтрансбуд». Тим часом мешканці міста скаржаться на незручний перехід вздовж периметру аварійно-відновлювальних робіт.

Читайте також: Як у Львові реконструюють вулицю Садову. Фоторепортаж

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
8 Листопада, 2016 09:15
Олександр Тобто,висловлюючися нормальною мовою, реальні терміни завершення робіт невідомі
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!