Коли у Львові відкриють новий McDonald’s

5429 0
Заклад харчування з'явиться на вул. Зеленій, 147.
Фото: Getty images

Фото: Getty images

Заклад харчування McDonald’s, який збудують неподалік «Арсену» на вул. Зеленій, 147, планують відкрити до кінця року. Наразі розпочався процес проєктування. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник генерального директора ТОВ «Євротек» Ігор Новоставський.

«Ми отримали містобудівні умови, зараз розпочинається процес проєктування. Також необхідно пройти експертизу проєкту та отримати дозвіл на будівництво. Ми хочемо, щоб це відбулося упродовж 6-8 місяців, однак все залежить від умов у країні», – сказав він.

Візуалізація майбутнього закладу

17 березня виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження для будівництва нового McDonald’s. До закладу харчування облаштують окремі заїзди і виїзди. Забудовник також повинен озеленити територію. Містобудівні умови та обмеження отримала компанія ТзОВ «Центр Проект». За даними аналітичної системи YouControl, компанія заснована 2007 року у Львові та займається наданням в оренду чи експлуатацією нерухомості. Кінцевим бенефіціаром є підприємець Михайло Весельський, який пов'язаний із низкою компаній у Львові, зокрема «Євротек», а також є позаштатним радником Андрія Садового.

Додамо, що це буде восьмий ресторан McDonald’s у Львові. Останній відкрили на Сихові у листопаді 2022 року.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!