Коли у Львові відремонтують аварійний міст на Городоцькій

5181 0
Цьогоріч у Львові запланували капітально відремонтувати міст через залізничну колію, що на вул. Городоцькій, 166.
Фото: wz.lviv.ua

Фото: wz.lviv.ua

Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів керівник відділу капітального ремонту Львівської міськради Роман Заріцький.

Читайте також: Знайди свою вулицю. Перелік доріг у Львові, які відремонтують у 2016 році

Проект реконструкції мосту був розроблений ще в 2013 році. Однак тоді так і не зуміли провести будівельні роботи. Зараз же в міській раді проводять перерахунок вартості будівництва відповідно до цін 2016 року. Загалом в бюджеті на відповідні потреби передбачили 27 млн грн.

За проектом передбачено, що замість двох смуг, які зараз є на цьому мості, буде чотири смуги для руху транспорту. Це значно покращить пропускну здатність на цій ділянці вулиці.

Щодо терміну будівництва, то невдовзі мають оголосити тендер з пошуку виконавця. Відтак фірма-підрядник зможе приступити до виконання робіт лише в травні. Планується, що сам процес будівництва триватиме близько 5 місяців. Тож проїзд через міст відновиться не швидше жовтня 2016 року.

Читайте також: На центр Львова очікує кардинальна зміна руху. 15 нововведень

Слід зазначити, що наприкінці 2015 року комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення про заборону руху по мосту по вул. Городоцькій, 166 транспортним засобам фактичною масою більше 10 т. Об’їзд мосту вантажівкам тоді запропонували по вулицях Кульпарківська, Любінська, Виговського та Патона.

Спілкувався Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!