Коли у Львові з’являться підземні контейнери для сміття. Візуалізація

3111 0
Галицька районна адміністрація разом із ТзОВ «Грінера Україна» мають власним коштом облаштувати підземний контейнерний майданчик.
Візуалізація: ЛМР

Візуалізація: ЛМР

У Львові на вулиці Словацького встановлять 4 підземні контейнери для сміття із сортуванням. Відповідний пілотний проект погодили на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради сьогодні, 19 жовтня.

Зокрема Галицька районна адміністрація разом із ТзОВ «Грінера Україна» власним коштом мають облаштувати контейнерний майданчик навпроти будинку №18 на вулиці Словацького. Тут мають встановити 4 підземні контейнери:

  • для скляних відходів (3 куб. м);
  • для вторинних відходів (папір, пластик, ПЕТ та метал) (4 куб. м);
  • 2 контейнери для змішаних відходів (5 куб. м).

Облаштувати новий сміттєвий майданчик мають до 1 березня 2019 року. 

Читайте також: Шлях пляшки: куди потрапляє пластик, який сортують львів’яни

Нагадаємо, вперше підземні контейнери для сміття запропонували облаштувати у 2016 році. Цього року у відповіді на запит депутата ЛМР Сергія Іваха в міськраді повідомили, що загалом у центральній частині міста планують встановити 55 підземних таких контейнерів за дев'ятьма адресами.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація Львівської міської ради

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!