Коли у районах Львова з’являться садівники

1669 0
Садівники будуть призначати догляд за озелененням, планувати висадку нових дерев, закупівлі, а також проводити інвентаризацію дерев.
Photo by Sebastian Pichler on Unsplash

Photo by Sebastian Pichler on Unsplash

Ще взимку управління екології та природних ресурсів ЛМР оголосило конкурс на нову посаду – садівника. Мали відібрати по одному для кожного району Львова.

Читайте також: Скільки дерев у Львові планують висадити цього року і де саме

Зараз, розповіла у коментарі Tvoemisto.tv, керівниця управління Олександра Сладкова, вже завершилися усі співбесіди, але відібраних кандидатів ще хочуть випробувати у справі.

«Ще хочемо пройтися з відібраними кандидатами парком, щоб почути їхню думку про те, що там можна зробити. Немає певності, що буде одразу шестеро садівників», – говорить вона.

Остаточні результати конкурсу мають оголосити 1 квітня.

За словами Олександри Сладкової, на конкурс подались 62-є кандидатів, з яких усі три конкурсних завдання виконали лише 19 людей. Із ними провели співбесіди і відібрали шістьох кандидатів. Якщо ж після практичного завдання когось із них не відберуть, то оголошуватимуть новий конкурс.

Читайте також: 170-річний дуб та метасеквойя. Які унікальні дерева ростуть у Львові. Фото, інтерактивна мапа

Нагадаємо, конкурс оголосили у січні. Садівники не будуть безпосередньо стригти кущі, натомість вони будуть призначати роботи з догляду за озелененням на вулицях і в парках свого району, плануватимуть висадку нових дерев і закупівлі, спілкуватимуться з мешканцями, а також проводитимуть інвентаризацію дерев і складатимуть протоколи за їх пошкодження.

Раніше Tvoemisto.tv започаткувало проєкт «Дерева Твого міста», де закликало львів'ян долучитися до підрахунку дерев у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!