Коли в Україні з’явиться 4G?

3178 1
Президент України Петро Порошенко підписав указ «Про забезпечення умов для впровадження системи рухомого (мобільного) зв'язку четвертого покоління».
фото: www.galka.if.ua, www.phonandroid.com, watcher.com.ua

фото: www.galka.if.ua, www.phonandroid.com, watcher.com.ua

«4G в Україні бути! Підписав Указ про початок роботи щодо запровадження технології», – написав глава держави на своїй facebook-сторінці.

Петро Порошенко доручив Кабінету Міністрів розробити за участю Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, та інших зацікавлених державних органів, затвердити план заходів на 2015 - 2017 роки щодо впровадження в Україні у 2017 році системи рухомого (мобільного) зв'язку четвертого покоління, – йдеться в тексті указу на офіційному сайті Президента.

Читайте також: 3G у Львові. Порівняння цін мобільних операторів

Нагадаємо, що в лютому 2015 року найбільші мобільні оператори отримали 3G-ліцензії, а видачу LTE (4G) ліцензій Національна комісія з питань регулювання зв’язку та інформатизації запланувала на 2017 рік


Читайте також:
24 Липня, 2015 09:53
очевидна правда А що толку з 4G, коли мерзотні індексаційні вори при владі парашанко з яйценюком грабують завищенням цін через курси валют заради особистого збагачення простих робітників і пенсіонерів? Гнати треба цю антинародну воровську бандитську владу спекулюючу на незалежності і патріотичних почуттях пограбованного ними народу України!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!