Коли відкриють проїзд для вантажівок через міст на дорозі Рава Руська – Гайок

1105 0
Йдеться про міст у селі Реклинець.
фото: galka.if.ua

фото: galka.if.ua

У Червоноградському районі ремонтують міст на автомобільній дорозі Рава-Руська – Гайок. Йдеться про міст у селі Реклинець. Через ремонт зараз цей міст закритий для вантажних автомобілів до 20 серпня 2023 року. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Упродовж 2020-2021 років дорожнє покриття автомобільної дороги Рава-Руська – Гайок, яка має важливе логістичне значення, відремонтували по всій протяжності. 

 Станом на сьогодні на об’єкті виконали:

  • демонтажні роботи з розбирання існуючих конструкцій моста;

  • влаштування монолітних лежнів, відкрилків та перехідних плит;

  • монтаж залізобетонних плит прогонової будови;

  • влаштування монолітної плити проїзної частини.

Читайте також: Чому на Львівщині обвалився міст через Західний Буг, про який мешканці повідомляли напередодні

Нагадаємо, що із 25 квітня на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк через річку Західний Буг поблизу села Гайок дорожники перекрили рух автомобільного транспорту через мостовий перехід. Тут можна переглянути схему об'їзду.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!