Коли відкриють вулицю Личаківську у Львові

8639 2
З 15 липня хочуть відкрити частину Личаківської та проїзд по вулиці Долішній.
фото прес-служби ЛМР

фото прес-служби ЛМР

У Львові завершують останній етап ремонту вулиці Личаківської – від вулиці Черемшини до Пасічної. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

«Очікуємо, що всі роботи будуть завершені до кінця літа. Можливо, у нас вийде відкрити швидше – 15 серпня. Однак попередньо до 1 вересня закінчимо всі роботи, і проїзд буде відкритий для автомобілів та трамваїв», – зазначив Олексій Хміль.

Читайте також: Перегони на Личаківській. Як львів'яни долають перекопані дороги. Фоторепортаж

У Львівавтодорі також очікують, що з 15 липня стане можливим відкрити проїзд через вулицю Долішню. У такому випадку, автотранспорту не потрібно буде об’їжджати ремонтовану ділянку через вулицю Зелену або вулицю Старознесенську.

Читайте також: По той бік Личаківської. Яку роль грають Винники у «великому Львові»

Нагадаємо, ремонт останньої ділянки вулиці Личаківської розпочали у кінці березня цього року. Тоді прес-служба міської ради повідомила, що вулицю відкриють для проїзду з 1 серпня.


Читайте також:
12 Червня, 2018 14:05
Твоє місто Василю, 15 липня планують відкрити проїзд по вулиці Долішній, тобто частину Личаківської. У прямій мові речника йдеться про завершення усіх ремонтних робіт і відкриття Личаківської повністю.
12 Червня, 2018 13:51
Василь Ви б хоч читали, що пишете на початку публікації: "з 15 липня" ;)
В прямій мові речника чітко ж говориться, що спробують з 15 серпня.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!