Коли у Львові знову почнуть ремонтувати Замарстинівську

3522 1
«Львівавтодор» отримав проект після доопрацювання.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Ремонтні роботи на вулиці Замарстинівській у Львові планують поновити з наступного тижня. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

Читайте також: Як виглядала площа Двірцева у минулому. Раритетні фото

«Ми вже отримали доопрацьований проект зі змінами до кошторису, в якому прописані додаткові витрати на прокладання глибшого колектора. Точний кошторис поки що узгоджують економісти. Із наступного тижня "Онур" має поновити роботи», — розповів Олексій Хміль.

За його словами, решта витрат залишать без змін, оскільки проблема виникла саме із ґрунтами, через які прокладатимуть новий колектор. 

Читайте також: Які вулиці ремонтуватимуть у Львові у 2018 році. Перелік

Нагадаємо, наприкінці квітня проект реконструкції вулиці Замарстинівської у Львові відправили на доопрацювання у ДП «Містопроект», а ремонтні бригади перекинули на Личаківську. Під час робіт виявили пливун, оскільки попередньо не врахували особливості ґрунтових вод.

На ремонт частину вулиці закрили для проїзду транспорту на початку березня, а наступного дня на Замарстинівській почали підготовчі ремонтні роботи — зняли дорожнє покриття, демонтували колії та електричні опори.

Вікторія Ейсмунт

 



 


Читайте також:
23 Травня, 2018 10:54
Олександр Минуло майже 2 тижні після новини, а "воз і нинє там"... Жодної одиниці техніки нема і не було. Розтрощили вулицю і спакували речі, а мешканцям вулиці від того піску нема ради...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!