Коляда у Львові або Куди піти 9 січня

1643 0
Сьогодні свої іменини відзначають Степани. У Львові продовжують колядувати, концерти відбуватимуться у центрі міста а також у Центрі Митрополита Шептицького.
Фото: facebookPPQuintet

Фото: facebookPPQuintet

Сьогодні, 9 січня у Львові відбудеться концерт церковного квінтету P&P Quintet «Дозвольте заколядувати». Колядуватимутьу Гарнізонному храмі, що на вул. Театральній, 11, початок – о 14:00 год, по закінченню святкових богослужінь.

Виконуватимуть відомі українські колядки. Вірян та всіх охочих запрошують до спільної коляди і закликають не забувати про карантинні обмеження.

Гурт відомий своїм акапельним виконанням. Керівник і баритон квінтету – Василь Гнип’юк, також до складу гурту входять Максим Сальніков (тенор), Ігор Знетиняк (тенор), Володимир Пунько (тенор) та Матвій Мельник (бас).

P&P Quintet записав два власні альбоми з колядками та духовномедитативними композиціями, що отримав назву «Після тиші».

Також о 14:00 Пласт організує «Різдвяну Свічечку 2022». Пластуни продемонструють свої співочі та театральні вміння у найкращих українських традиціях. Про місце проведення обіцяють повідомити незабаром.

Також сьогодні, 9 січня лунатимуть колядки на площі Маланюка. Там  колядуватимуть «Курбаси». Чотири вокалісти й вокалістки разом зі скрипалем співатимуть старовинні колядки, родом з усієї України. Початок о 16.00

Хоровий колектив «Етерія» запрошує на концерт давніх коляд. Відбудеться концерт у Центрі Митрополита Шептицького, що на вулиці вул. Козельницька, 2 (Стрийська, 29А). Початок о 16:00. Вхід вільний. Звучатимуть маловідомі колядки і щедрівки з усієї України.

Додамо, що сьогодні, у неділю, 9 січня за церковним календарем вшановують пам’ять апостола, мученика, диякона Єрусалимської християнської громади Степана.  



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!