Колишній голова сільради на Львівщині незаконно заволодів землею на 42 млн грн

7164 0
Йдеться про 19 земельних ділянок загальною площею у понад 21 га.
Фото умовне

Фото умовне

Колишні голова сільради на Львівщині незаконно заволодів 19 земельними ділянками, приблизна сумарна вартість яких становить понад 42 млн грн. Про це повідомило Бюро економічної безпеки. 

«Колишній голова сільради своїм рішенням неправомірно збільшив межі одного з населених пунктів без погодження Президії Національної академії аграрних наук. Своєю чергою інженер-землевпорядник розробив відповідний проект землеустрою щодо змін цих меж», – йдеться у повідомленні. 

Загальна площа вилучених ділянок становить 21 га. Чотири з них встигли передати у приватну власність, що ж до інших – правоохоронцям вдалось запобігти передачі. 

Наразі колишньому голові та землевпоряднику було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 28 (злочин, вчинений групою осіб за попередньою змовою), ч. 2 ст.364 (Зловживання владою), ч. 1 ст. 209 (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) КК України.

Нагадаємо, що чиновниці Львівської міської ради Олександрі Сладковій вручили підозру за зловживання владою. Детальніше  за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!