Колишній палац культури на Львівщині виставили на аукціон майже за мільйон гривень

14384 0
У 2021 році занедбану будівлю вже намагалися продати за майже 32 мільйони гривень.
Фото: prozorro.sale

Фото: prozorro.sale

У Трускавці колишній палац культури «Мир», який у занедбаному та аварійному стані, виставили на продаж. На електронному майданчику Prozorro стартова ціна будівлі становить 990 тисяч гривень. Аукціон триватиме до 8 березня.

Йдеться про колишню будівлю палацу культури, що знаходиться на вул. Бориславській у Трускавйці. ЇЇ площа складає понад 7,7 тисяч кв.м. Продажем об’єкта займається арбітражний керуючий Євген Гальченко, оскільки палац культури належить збанкрутілому ТЗОВ «Культурно-мистецький центр «Трускавець». Завершення прийняття заяв на участь в аукціоні 8 березня о 20:00. Детальніше із аукціоном можна ознайомитись тут.

Зазначимо, у 2021 році палац культури «Мир» вже намагалися продати за майже 32 мільйони гривень. 

 
Нагадаємо, Управління комунальної власності Львівської міської ради виставило на аукціон оренду будівлю у Стрийському парку . Її пропонують облаштувати для кафе, продажу продовольчих та непродовольчих товарів, сувенірів. 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!