Колишній військовий погрожував працівникам міськради на Львівщині навчальною гранатою

2600 0
За це чоловік отримав штраф у розмірі 51 гривні.
Фото: Paintball.lv

Фото: Paintball.lv

Учасник бойових дій Степан Топорович погрожував працівникам Старосамбірської міської ради навчальною гранатою та пневматичним пістолет, обіг яких навіть не заборонено.
Джерело: ЄДРСР

Як вказано в постанові суду, 27 грудня 2022 року п’яний колишній військовий зайшов в приміщення міськради та почав погрожувати її працівникам, а згодом дістав навчальну гранату Піро-5 та пневматичний пістолет П54. 

Читайте також: Депутату, який підірвав гранати на засіданні, оголосили підозру

Відтак чоловіка визнала винним за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та присудили штраф у розмірі 51 гривні. 

Нагадаємо, що на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати, унаслідок чого, за попередніми даними, постраждали 26 людей.

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!