Київ

Комфорт під час тривог. Київський метрополітен отримав стільці, ковдри та матраци

535 0
Столичне метро отримало 10 500 розкладних стільців, 1500 ковдр та 1500 матраців від Міжнародної організації з міграції для використання станцій як укриття під час повітряних тривог.

Завдяки гуманітарній допомоги Міжнародної організації з міграції перебування мешканців столиці на підземних станціях метр під час повітряних тривог стане більш комфортним, інформує мер Києва віталій Кличко.

Він зазначив, що допомога буде розподілена на кожну підземну станцію, яка використовується як укриття. Для того, щоб отримати стільці, необхідно звернутися до чергового персоналу на станції.

За словами Кличка, ковдри та матраци використовуватимуться у випадку довготривалої повітряної тривоги (понад 12 годин).

Додамо, у столичній підземці з'явився новий артпотяг із патріотичними малюнками та фразами, де його можна побачити та прокататися читайте тут.

ТЕГИ: київ, метро

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!