Літні майданчики готелю «Львів» встановили законно

2367 0
Встановлений готелем «Львів» літній майданчик ресторану займає площу 36 кв. м.
Фото: Назар Притула

Фото: Назар Притула

Комісія Галицької районної адміністрації провела обстеження літнього майданчику ресторану, розміщеного на першому поверсі готелю «Львів», та не виявила жодних порушень. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповіла працівник Галицької районної адміністрації міста Львова Галина Бачинська.

За її словами, комісія при районній адміністрації обстежила літній майданчик, на який напередодні скаржились мешканці на сторінці Гарячої лінії Львова у Facebook, на предмет його відповідності заявленим у паспорті розмірам, та не знайшла порушень. У паспорті цього об’єкту зазначено, що він має площу 36 кв. м.

Читайте також: У Львові визначили найгарніші літні майданчики та балкони. Фото

Заначимо, що раніше на сторінці Гарячої лінії міста у Facebook з’явилось звернення громадян щодо перевірки відповідності літнього майданчика ресторану готелю «Львів» до встановлених норм.

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Курбаса мають демонтувати два літні майдачники.

Назар Притула


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!