Київ

Комітет ВР підтримав законопроєкт, що дозволить добудувати Музей Голодомору коштом Канади

436 0
Йдеться про фінансування у розмірі орієнтовно 15 мільйонів канадських доларів

Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики підтримав законопроєкт, який сприятиме виділенню Канадою коштів на добудову музею. Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики.

«Ми тішимося з того, що є ресурс, який ми можемо спрямувати на добудову цього об’єкта, дуже важливого для нас як з політичного, так і з науково-музейного боку», — сказав на засіданні комітету т. в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв.

Він додав, що йдеться про фінансування у розмірі орієнтовно 15 мільйонів канадських доларів.

Комітет рекомендував ВР ухвалити законопроєкт №10361 за основу зі скороченням строку подання поправок і пропозицій наполовину.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що уряд Канади виділить кошти для добудови другої черги Музею Голодомору-геноциду в Києві.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!