Компанія SoftServe передала військовим 25 автомобілів швидкої допомоги

587 0
Обладнання, встановлене у машинах, необхідне для реанімації важкопоранених.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Благодійний фонд «Відкриті очі» провідної української ІТ-компанії SoftServe передав захисникам ще 25 автомобілів швидкої допомоги. Про це інформує пресслужба компанії.

Передача відбулася у межах проєкту «Drive for life: +100 Ambulances», що триває від початку повномасштабного вторгнення. Сумарно, вже 175 швидких та медваків поїхали рятувати життя військових.

«Наша компанія зараз має дві великі цілі: перша – продовжувати працювати, надавати сервіси нашим клієнтам, щоб підтримувати компанію, працівників та економіку; друга – благодійність та волонтерство. Сьогодні ми передаємо повністю укомплектовані машини швидкої медичної допомоги. Якщо підрахувати кількість обладнання в усіх 175 машинах, то це більше, ніж 500 одиниць – воно потрібне саме для реанімації важкохворих та поранених», – зазначив співзасновник та голова Ради директорів SoftServe Ярослав Любінець

Читайте також: У Львові французькі благодійники передали 18 карет швидкої допомоги на передову 

Українців просять долучатися до збору коштів на швидків допомоги для захисників. Донатити можна за посиланням.

Нагадаємо, у липні SoftServe провів благодійний вечір з нагоди 30-річчя компанії, де збиралися лідери, партнери та друзі компанії. Основною заходу став аукціон на підтримку ЗСУ. Усі зібрані кошти з понад чотирьох десятків лотів, а це рекордні 5 млн 388 тисяч грн, скерували на потреби 125 ОБр ТрО.

Для довідки

SoftServe – найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. Понад 10 000 співробітників працюють у більш як 50 офісах, що розміщені від Сан-Франциско до Сингапуру. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (США). Компанія працює над понад 900 активними проектами для клієнтів у країнах Північної Америки, ЄС, та Азії. Клієнтами SoftServe є такі компанії як IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies та ін. SoftServe є партнером Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA та інших великих технологічних компаній.

Тетяна Дзяма

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!