Компаніям, які вийшли з російського ринку, пропонують почати справу на Львівщині

1811 0
Йдеться про понад 100 компаній, які вийшли з ринку країни-агресора
unsplash.com

unsplash.com

Львівська обласна рада пропонує почати бізнес на Львівщині іноземним компаніям, що вийшли з російського ринку. Листи з пропозиціями надіслали майже сотні компаній. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав голова обласної військової адміністрації Львівщини Максим Козицький.

Максим Козицький зазначив, що фахівці відділу інвестиційної політики департаменту економічної політики Львівської ОВА підготували та надіслали листи з інвестиційними пропозиціями Львівської області міжнародним компаніям, які вже покинули ринок росії.

Читайте також: В Україні опублікували список міжнародних компаній, які не виходять з ринків росії

Йдеться про 80 міжнародних компаній, яким запропонували розпочати справу на Львівщині. І ще про майже 30 міжнародних компаній-франчайзерів, які можуть мати спрощені умови купівлі франшизи для українських підприємств.

«Львівська ОВА закликає бізнес працювати та розвиватись саме в Україні, створювати надійний економічний тил, а міжнародні компанії розривати усі зв'язки з країною-агресором та всі інвестиції вливати в економіку нашої країни, зокрема й Львівщини», – написав голова ЛОВА.

Нагадаємо, що через повномасштабне вторгнення росії в Україну низка міжнародних компаній покинула ринок росії. Зокрема про вихід з росії заявила Соса-Соlа, 8 березня також Mcdonald's оголосив, що закриє 850 ресторанів в Росії.   Також зазначимо, що через вторгнення в Україну росія обійшла Іран і Північну Корею і перетворилась на найбільш підсанкційну державу у світі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!