Кому на Львівщині пропонують найбільшу зарплату та які вакансії вільні

8162 0
На Львівщині є понад 300 вільних вакансій, де заробіток становить від 30 до 40 тис. грн.
Фото: Getty images

Фото: Getty images

Станом на початок жовтня Львівський обласний центр зайнятості повідомив про наявність у регіоні 9230 вільних робочих місць і вакантних посад.

Найвищий заробіток – 80 тис. грн пропонують у Радехові керівнику (завідувачу) рільничого підрозділу. Інженеру з транспорту – 64 тис. грн, а водію автотранспортних засобів – 60 тис. грн, йдеться про міжнародні перевезення.

Майже у 60-ти варіантах працевлаштування вказана зарплата від 40 тис. грн. На неї у Львівському районі можуть розраховувати електрозварники ручного зварювання, водії автотранспортних засобів, менеджери (управителі) із збуту, слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів, аналітики та фахівці банківської сфери, директори відділення, юрисконсульт, заступник начальника відділу та інженери.

Читайте також: Операція «Релокація». Як урятувати економіку України

Заробіток від 30 до 40 тис. грн працедавці задекларували у більш як 300 вакансіях. Понад 200 з них зареєстровані у Львівській територіальній громаді для водіїв автотранспортних засобів, водіїв навантажувача, токарів, мулярів, укладальників-пакувальників, штукатурів, малярів, монтажників гіпсокартонних конструкцій, кухарів, покрівельників будівельних, інкасаторів-водіїв, операторів верстатів з програмним керуванням, підсобних робітників, вантажників, а також інженерів, головного бухгалтера, інженера з якості, представників торговельних, майстрів виробничої дільниці, фахівців, інженерів з механізації та автоматизації виробничих процесів, начальників диспетчерської (виробничо-диспетчерської) служби, головного експерта, дизайнера-виконавця, інженера з комп’ютерних систем тощо.

Ще 40 вакансій з винагородою у діапазоні 30-40 тис. грн зафіксовані у Червоноградському районі для трактористів-машиністів сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, водіїв автотранспортних засобів, грибоводів, вантажників, інженерів, інженерів з автоматизованих систем керування виробництвом, інженерів-механіків групових, менеджерів (управителів) з постачання, механіків з ремонту транспорту.

Читайте також:  На Львівщині зменшується кількість безробітних. Кому легше знайти роботу

У Дрогобицькому районі 30 тис. грн пропонують інженеру-технологу  (дільниця з механічної обробки деталей на верстатах з програмним керуванням), у Стрию – водію-далекобійнику (кат. Е), у Яворові – водію зерновоза марки MAN або DAF.

Нагадаємо, із повним переліком вільних робочих місць і вакантних посад можна ознайомитися у закладці «Єдиний портал вакансій» інтернет-ресурсу Державної служби зайнятості.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!