Кому у Львові депутати роздали комунальні приміщення: перелік

2651 0
37 депутатів Львівської міської ради проголосували за те, щоб дати в оренду ПАТ «Телерадіокомпанії Люкс» нежитлові приміщення загальною площею 267, 0 кв. на вул. Галицькій 15. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Під час сесії міської ради депутати постановили передати комунальні приміщення загальною площею 267, 0 кв. м. в оренду «Телерадіокомпанії Люкс» , 78% якої яка належить дружині міського голови Львова Андрія Садового. Сам міський голова перед голосуванням покинув засідання міської ради.

Депутати від «Свободи» та Української галицької партії висловлювали протест стосовно голосування. Голова  фракції УГП у міськраді Тарас Чолій заявив, що приміщення, які належать місту, роздають компаніям, наближеним до Андрія Садового та до секретаря Львівської міської ради Анатолія Забарила.

Читайте також: Львівські депутати планують роздати приміщення журналістам та нардепам

В свою чергу секретар ЛМР Анатолій Забарило заявив, що не має відношення до газети «Львівська пошта».

Натомість Інна Свистун зауважила, що «ТРК Люкс» сплачує близько 100 000 грн оренди за це приміщення.

Крім того, депутати відмовились надати в оренду приміщення на вул. Валовій, 2 для  ГО «Львівський Медіафорум». Присутні зазначили, що це приміщення краще віддати в оренду для потреб військових, а не комерційним структурам. Наразі це приміщення нікому не передали.

Не надали приміщення (вул. І.-В. Михальчука, 4) і народному депутату Володимиру Парасюку. Депутати ЛМР виступили проти надання приміщення нардепу Парасюку для облаштування приймальні громадян, аргументуючи це тим, що Парасюк балотувався від Жовківського району, тому його виборців у Львові немає.

За надання приміщення нардепу досить емоційно висловився міський голова Андрій Садовий, пообіцявши, що буде надалі ставити питання про надання приміщення ГО «Медіафоруму» та закликав підтримати рішення про Парасюка за його заслуги під чай Євромайдану. Утім,  ухвала так і не набрала достатньої кількості голосів.

А от депутату Верховної ради України Оксані Юринець приміщення надали. Її громадська приймальня буде базуватися на вул. Шота Руставелі, 32. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!