Король Джоффрі Джек Глісон приїхав до Києва

881 0
Повітряна тривога застала актора просто під час виступу на сцені
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Актор Джек Глісон, який зіграв короля Джоффрі в «Грі престолів», приїхав до Києва. Про це повідомляє Суспільне культура.
 
У планах актора зустріч із захисниками України, школярами та акторами. Гліссон також бере участь у відкритому Кіноінтенсиві, де разом із англомовними українськими акторами попрацює над сценою з серіалу. Гроші з квитків на цю подію спрямують на пікап для військових під Бахмутом.
 
Повітряна тривога в Києві почалась саме під час зустрічі з актором в Київському академічному театрі юного глядача.
 
 
«Шоу має продовжуватися», – сказав актор, коли почалася повітряна тривога, і вирішив не переривати захід.
 
 
Режисерка ЧЕсного театру Катерина Чепура розіграла на своїй сторінці у соцмережах благодійну лотерею «Кава з Джеком». Учасники мали задонатити не менш як сто гривень на вантажівку для мінометників. Лотерею виграла дружина українського військового, який також зустрінеться з актором 17 або 18 лютого у Києві.
 
Нагадаємо, актор приїхав не з порожніми руками, він обіцяв прихопити з собою пікап для ЗСУ.
 
Станіслав Нестеренко
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!