Київ

КОВА скасувала закупівлю 1000 FPV-дронів для ЗСУ. Причина

528 0
Уся партія мала поїхати до 72-ї бригади, яка боронить країну на східному напрямку.
Фото: КОВА

Фото: КОВА

На Київщині скасували укладений договір за тендером, який був оголошений у листопаді Департаментом цивільного захисту Київської обласної військової адміністрації, на закупівлю 1000 FPV дронів. Про це повідомив очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Причина — проста. Постачальник — ТОВ "КОНКОРД-22", який виграв тендер, не виконав свої зобов’язання. Уже понад три тижні прострочені терміни щодо виготовлення та постачання всієї партії дронів. Крім того, із 1000 дронів доставив лише трохи більш як 70 одиниць. Але їхні технічні характеристики та комплектація не відповідають умовам договору», — йдеться у повідомленні.

Руслан Кравченко поінформував, що Київська обласна державна адміністрація звернулася до правоохоронних органів.

Нагадаємо, що волонтери продовжують збори для допомоги Збройним силам України. Tvoemisto.tv зібрало добірку ініціатив, до яких варто долучитись, щоб наші захисники отримали необхідне для боротьби із ворогом за посиланням.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!