Як допомогти військовим. Добірка ініціатив

803 0
Тривають збори на різні потреби.
Фото: Назарій Пона

Фото: Назарій Пона

Волонтери продовжують збори для допомоги Збройним силам України. Tvoemisto.tv зібрало добірку ініціатив, до яких варто долучитись, щоб наші захисники отримали необхідне для боротьби із ворогом.

Збір на тепловізор та перископи

 
Люба Кіпоренко зі Старого Самбора просить долучитись до збору на тепловізор та перископи для 77-ої бригади. Загальна сума, яку планують зібрати волонтери, – 70 тисяч гривень. Наразі зібрано менше 10 тисяч гривень. Підтримати збір можна за посиланням

Грудневий марафон донатів на «очі» для захисників

Василь Денисюк оголосив грудневий марафон донатів. Він просить упродовж місяця надсилати незначну суму.

«Правила ну дуууже прості - потрібно донатити щодня, але зовсім незначні суми. Так, 1-го грудня донатимо всього по 1 гривні, 2-го грудня – 2 гривні, 3-го – 3 гривні, і так далі», – пояснив Василь Денисюк.

Збирає він на «очі» для артилерії: Mavic 3 Thermal для 66-ї бригади та два Mavic 3 Enterprise для 80-ї бригади.

Долучитись можна тут.

На спальники та розкладачки для військових

Марʼяна Марковська-Согуйко постійно організовує збори для військових. Зараз волонтерка повинна закрити борг за спальники та розкладачки для захисників. А тому просить донатити тут.

На ремонт авто та шини для 125-ї бригади

Назарій Пона зі Львова просить відгукнутись на збір для бригади, у якій служить сам. Хлопцям дуже потрібні шини, а також гроші на ремонт авто.

«Ми мінометники з 125 ОБр ТрО, потребуємо вашої допомоги на шини та ремонт автівок для швидкісної відправки різдвяних подарунків ворогу», – написав Назарій Пона.

Долучитись можна за посиланням.

На тактичну медицину для воїнів

Викладачка УКУ Олена Кулигіна, яка від початку повномасштабної війни змінила роботу на волонтерство, постійно збирає на медикаменти для військових. Це ті потреби, які є стабільними та не залежать від сезону.

Поповнити банку можна тут.

Нагадаємо, важкопораненим військовим потрібна допомога: паперові рушники, вологі та сухі серветки. Принести можна у Волонтерський штаб біля КПП військового госпіталю, що на Чехова,12. Відчинено у всі дні, окрім неділі.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!