Кремль готує нову хвилю атак, в тому числі десант, – Резніков

117762 0
Нові атаки будуть в тому числі й з повітря.
Фото: КГГА

Фото: КГГА

Понад 16 годин Україна дає відсіч російським окупантам. ЗСУ, гвардійці, прикордонники, рятувальники, бійці інших силових структур продовжують тримати оборону. Водночас Кремль готує нову хвилю атак, в тому числі повітряний десант. Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков.

Також до лав Сил територіальної оборони долучаються тисячі громадян.

«Важкі бої тривають на Луганщині, на Сумщині, на північ від столиці. Непроста ситуація на півдні країни. Проте ворог не очікував такого спротиву. Його зупинили під Харковом. Змусили замовкнути і відкинули на багатьох ділянках на сході. Російські окупанти вже здаються у полон. Кремль готує нову хвилю атак, в тому числі – повітряний десант. Але наша армія готова його зустріти», – повідомив очільник Міноборони.

Українські бійці застосовують зразки сучасної зброї, яку отримали від іноземних партнерів. Зі слів Резнікова, її буде ще більше. І вже завтра через введені світом санкції проти Росії її громадяни побачать ціну «путінського безумства».

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін о 4 ранку виступив з екстреним зверненням до росіян та заявив про початок «спеціальної військової операції». Він каже, що своє рішення ухвалив, після того, як до нього звернулися ватажки самопроголошених «республік» на Донбасі. Через це на всій території України вводять воєнний стан. Небо над Україною закрили. Зокрема, через закриття повітряного простору України всі рейси з/до аеропорту Львів скасували.

Оперативна інформація про напад Росії на Україну, що постійно оновлюється, читайте за посиланням



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!