Вибухи на Київщині, Одещині і в Дніпрі під час масштабної тривоги. Що відомо

1048 0
Інформація оновлюється.

Сьогодні, 17 листопада, у Львові оголосили повітряну тривогу о 8.42 год. Перед тим сирени пролунали також по всій Україні. 

Стало відомо, що вибухи лунали у Дніпрі. У деяких районах міста зникло електропостачання. Про це повідомляє «Суспільне Дніпро».  Як повідомив міський голова Борис Філатов, кількість постраждалих у Дніпрі зросла  до восьми людей.

За даними «Укрінформу», у Харківській, Черкаській та Полтавській областях працює протиповітряна оборона.

Також повідомляють про вибухи на Київщині. Як повідомили у Київській ОВА, в області працює ППО.

Крім того, як повідомив очільник Одеської ОВА, противник здійснив ракетний удар по об’єкту інфраструктури в Одеській області. 

Оновлюється...

Нагадаємо, що 15 листопада російські окупанти випустили по Україні близько сотні ракет. Протиповітряна оборона нашої країни збила 75 з них. Унаслідок ракетного удару було пошкоджено 15 об’єктів енергетичної інфраструктури України. Після атаки понад 7 мільйонів абонентів опинились без світла. 

Софія Шавранська

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!