Куди летіли ракети під час повітряної тривоги по всій Україні

6030 0
Росіяни знову випустили ракети по Кривому Розі.
Фото умовне

Фото умовне

О 16.52 год 15 вересня на Львівщині оголосили повітряну тривогу. Водночас сигнал тривог пролунав по всіх українських областях, крім окупованого Криму. 

Під час тривоги російські війська випустили ракети по Кривому Розі. Керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що сталися два удари у районі гідротехнічних споруд. 

Також повідомляли про вибухи у Запоріжжі, однак офіційних підтверджень поки не було. 

Читайте також: Масштабна повітряна тривога по Україні. Куди летіли ракети

Нагадаємо, що 14 вересня під час масштабної тривоги російські війська випустили ракети по Кривому Розі. Тоді росіяни випустили 8 крилатих ракет по гідротехнічній споруді – дамбі Карачунівського водосховища. У результаті цих ударів по рівень води у річці Інгулець зріс, підтопило 112 будинків та дворів. У деяких населених пунктах почалися перебої з водою, бо росіяни влучили і в водогін. Усю ніч у Кривому Розі ліквідовували наслідки ракетного удару росіян по дамбі Карачунівського водосховища, у двох місцях мусили підірвати дамбу, – у результаті рівень води в Інгульці дещо впав.

Також 14 вересня повідомляли про вибухи на Кіровоградщині, зокрема росіяни нанесли ракетні удари по інфраструктурних об’єктах у Петрівській громаді. Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович. Він зазначив, що одну ракету збила ППО.

Оновлюється...

Софія Шавранська

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!