Концерти, вистави та стендап з собаками. Куди піти у Львові цього тижня

985 0
Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій у Львові, які варто відвідати 17-22 жовтня.

Відкритий мікрофон 

Коли: 17 жовтня, 19:00,

Де: «Довгі бурхливі оплески», проїзд Крива липа (вхід з вул. Січових Стрільців, 3),

Скільки: будь-яка купюра.

Стендап подія, де коміки розповідають новонаписані жарти. У цей час гості сміються, їдять та п‘ють різні напої. Ведучий вечора – Андрій Озарків. Бронювання столиків за тел.: 073 121 1010.

Концерт ALYOSHA

Коли: 19 жовтня 2023, 19:00,

Де: Malevich Concert Arena Львів, проспект Чорновола, 2,

Скільки: від 390 грн.

В сет-лист програми увійдуть улюблені хіти артистки: «Калина», «Ти-найкраща», «Sweet People», «Текіла», «На фоні Париж», «Планети», а також останні дуетні пісні з співаком Vlad Darwin «Пірнай» та «Торнадо», та багато інших. Зокрема, за час перебування у США, ALYOSHA не припиняла творчу діяльність, тож для львів'ян та гостей міста співачка вперше презентує наживо нові роботи. Квитки за посиланням

SKOVORODANCE

Коли: 19 жовтня, 19:00,

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: 250-550 грн.

«Сад божественних пісень» Григорія Сковороди в переспівах Сергія Жадана на музику Юрія Гуржи. Можна буде почути 12 віршів українського філософа 18 століття, які зазвучать по-новому в рамках проєкту. Квитки за посиланням.

Плетіння сіток для ЗСУ

Коли: в різний час,

Де: адреси тут,

У Львові осередкам, які плетуть маскувальні сітки для військових, не вистачає рук. Якщо порівнювати ситуацію із тією, яка була на початку повномасштабного вторгнення, зараз плетіння захистів фактично зупинилось. Детальніше про локації де плетуть сітки у матеріалі

Собачий стендап від Split Comedy

Коли: 20 жовтня (пт), 20:00,

Де: Театр пива «Правда», пл. Ринок, 32,

Скільки: 300 грн (350 грн в день події).

Вперше в театрі пива буде виступати Світлана Немонежина з сольним собачим стендап-концертом. Світлана та її песик Маяк будуть годину на сцені жартувати про тваринок, а ви зможете прийти зі своїми тваринками і гарно провести час. На сцені: Світлана Немонежина та Маяк На розігріві: Георгій Свистунов та Дружок Ведучий: Валентин Тарасенко. Бронь в Інстаграм або за номером +380964577609.

Концерт гурту «Крихітка»

Коли: 21 жовтня, 19:00,

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26,

Скільки: 350-600 грн.

Чуттєвий та енергійний, неймовірно проникливий гурт «Крихітка» повертається з великим сольним концертом у Львові. «Крихітка» привезе свої найкращі хіти та нові композиції. У програмі прозвучать нові пісні з майбутнього альбому «Мегалюбов», трек «Ялта» та улюблені хіти публіки з попередніх альбомів. Купуйте квитки за посиланням

Вистава «Сад божественних пісень. Сковорода»

Коли: 22 жовтня, 18:00,

Де: Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38,

Скільки: від 250 грн.

Ця вистава присвячена 300-річчю з Дня народження Григорія Сковороди. Це дорога до Сковороди та художнє дослідження якості, яка вже перемагає війну і закладає основу нової України. Перша вистава одноіменна з проектом є відкриванням воріт до саду Сковородинської мислі, позиції, слова. Квитки за посиланням

Вистава «Чуваки не святкують або Ukrainian»

Коли: 22 жовтня 2023, 18:00,

Де: Львівський академічний драматичний театр імені Лесі Українки, вул. Городоцька, 36,

Скільки: від 150 грн.

«Чуваки не святкують…» – вистава, що для багатьох стане справжньою несподіванкою та стане ковтком свіжого повітря для українського театру. Ролі виконують Руслан Горовий та Дмитро Усов. Постановка розповідає про нещодавні зміни в українському суспільстві та війну з росією. Але цікавим є те, що центральною лінією постановки є не сама війна, а життя окремого українця. Глядач поступово дізнається про юні роки головного героя, проведені в Конотопі, про його любов, дружбу і зраду, і вже тепер – життя за війни.

Квитки за посиланням.

Читайте також: Якою буде погода у Львові цього тижня. Прогноз синоптиків

Нагадаємо, у Львові, зокрема, на вихідних можна піднятися на Ратушупроте попередньо треба зареєструватися. 

Підготувала Юлія Кметик

Фото з відкритих джерел

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!