Кукурудзяний басейн та фаєр-шоу: львів’ян запрошують на осінній пікнік

4558 0
17 жовтня у Львові відбудеться «Осінній пікнік», на якому відвідувачі зможуть не тільки скуштувати смаколики та взяти участь в майстер-класах, а й «поплавати» у кукурудзяному басейні, – повідомила головна адміністраторка Львівського центрального пару культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького Христина Пархуць.
фото: lv.20minut.ua, ufest.in.ua, afishalviv.net, afisha.vash.ua

фото: lv.20minut.ua, ufest.in.ua, afishalviv.net, afisha.vash.ua

Цьогоріч на гостей свята чекають добре відомі та нові кулінарні витвори від учаснків ярмарки смаколиків, безліч майстер-класів та розваг. Відвідувачі матимуть змогу навчитись робити осінні декорації та прикраси, будувати гарбузову вежу, вирізати фігурки на гарбузах тощо. Можна буде насолодитись стрільбою з лука та фаєр-шоу. Також гостей свята вчитимуть танцювати просто неба та проведуть групові заняття з живопису. Родзинкою цьогорічного Осіннього пікніку стане великий басейн із кукурудзяним зерном для малечі та дорослих, який організує генеральний партнер свята.

«Осінній пікнік – це не просто свято їжі. Це певна атмосфера, культура відпочинку та проведення часу з близькими. Саме тому ми дуже багато зусиль вкладаємо у декорації, програму та нестандартні забави для наших відвідувачів», - наголосила менеджер проектів Парку культури, Оксана Наконечна.

Завершиться свято традиційним вечором коротких побачень.

Місце та час проведення: 17 жовтня, площа біля центрального входу в Парк культури (біля арки), з 14 до 21 год.

Осінній пікнік відбудетсья у Львові вже вдруге, минулого року свято відвідало 5 тисяч осіб.

                                                                                                                                                                                                  Підготувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!