Купи книжку – допоможи Бойченку: в Україні триває збір коштів для письменника

1967 0
Видавництво «Книги – ХХІ» долучається до збору коштів на лікування Олександра Бойченка. Кошти, отримані від продажу книг Олександра, потраплять безпосередньо на його рахунок.
фото: www.books-xxi.com.ua, facebook

фото: www.books-xxi.com.ua, facebook

У відомого есеїста, літературного критика, перекладача та педагога Олександа Бойченка лікарі діагностували рак. Про це на своїй facebook-сторінці написав Андрій Любка, закликавши усіх небайдужих взяти участь у публічній кампанії збору коштів на операцію. До збору коштів приєдналося видавництво «Книги – ХХІ», яке пропонує допомогти Олександру Бойченку, придбавши його книги.

1. Обираєте книгу:
Аби книжка* – 75 грн
Мої серед чужих – 75 грн 
Більше/Менше – 80 грн

2. Поповнюєте картковий рахунок (ПриватБанк) Бойченка Олександра: (№ 4149 4378 5632 4023) мінімум на суму вартості книги (обмежень немає, сума залежить від Ваших можливостей та бажання допомогти).

3. Після цього на сайті видавництва робите замовлення на одну з книг, вказаних вище, із приміткою «Допомога Олександру» та сума оплати.

4. Видавництво перевіряє надходження грошей і надсилає замовлену книгу на вказану адресу. Доставка здійснюється перевізником «Нова пошта».

Читайте також: Письменник Сашко Бойченко потребує допомоги

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!