В суботу минає 40 днів без Кузьми Скрябіна. Оновлено

4699 4
14 березня минає сорок днів від моменту трагічної загибелі Андрія Кузьменка (Кузьми) – культового українського музиканта, незмінного лідера гурту «Скрябін». Нині тексти його пісень, музика та вислови набувають нової популярності, актуальності та зовсім іншого, часом пророчого, сенсу.
фото: ukr.media

фото: ukr.media

Наприкінці лютого пісня «Дельфіни» гурту «Скрябін» очолила чарт найпопулярніших пісень серед радіослухачів України. Від того часу ця композиція вже кілька тижнів займає перше місце у рейтингу радіоцентру FDR.

Читайте також: Старі фотографії Кузьми Скрябіна

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого в ДТП на Дніпропетровщині.

4 лютого Львів прощався зі співаком у церкві Преображення Господнього. Родина, друзі та прихильники музиканта проводжали його в останню путь аж до ранку. Поховали Кузьму на цвинтарі в Брюховичах.

Також пропонуємо вам переглянути відео, де Андрій Кузьменко висловлює своє бачення України та її майбутнього.

 


Читайте також:
11 Березня, 2015 22:17
Софія "Наприкінці лютого пісня «Дельфіни» гурту «Скрябін» очолила чарт найпопулярніших пісень серед радіослухачів України. Від того часу ця композиція вже кілька тижнів займає перше місце у рейтингу радіоцентру FDR." --- кілька тижнів з кінця лютого??! То аж 2???.... 40 днів???? То як так рахувалося? Відколи?
Страшне, як люблю журналістів... "Шопопало"...
А Кузьму дуже шкода... Вічна пам'ять!!
11 Березня, 2015 20:05
Андрій 40 днів буде 14 березня
11 Березня, 2015 17:19
kik дуже сумно (
11 Березня, 2015 16:50
нінель Кузьма,як сумно без тебе...ех як сумно((
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!