Київ

Київ передасть понад 2.5 тисячі тонн паливно-мастильних матеріалів силам оборони

707 0
Паливо отримають ЗСУ, НГУ, СБУ, МВС, ДПС та ДСНС

Київ передасть 2 650 тонн паливно-мастильних матеріалів силам оборони та безпеки України. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

«Паливо від столиці отримають Збройні сили України, Нацгвардія, Служба безпеки України, Міністерство внутрішніх справ, Держприкордонслужба та ДСНС. Це допоможе їхнім підрозділам посилити ефективність бойових і безпекових завдань, які цілодобово виконують наші захисники, обороняючи країну від агресора», - зазначив він.

Загалом буде передано 2 650 тонн палива. З них – 650 тонн бензину та 2 000 тонн дизелю.

Нагадаємо, 2 жовтня Київрада на позачерговому засіданні проголосувала за збільшення фінансування міської цільової програми «Захисник Києва» на 1 мільярд 260 мільйонів. Ці кошти підуть на матеріально-технічне забезпечення сил безпеки і оборони.

Нагадаємо також, що наприкінці липня Київрада збільшила фінансування міської програми «Захисник Києва» до 5 мільярдів гривень.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!