Київ повертається до відключень світла за графіками

693 0
Киянам обіцяють знову вмикати світло за графіками, які є на сайті ДТЕК.
Фото умовне

Фото умовне

Київ з 30 грудня повертається до відключень електропостачання за графіками. Дотримання графіків буде можливим, якщо не буде нових російських атак. Про це повідомляє ДТЕК.

Компанія розповідає, що спільними зусиллями енергетикам вдалося провести технічні роботи, що дозволило стабілізувати ситуацію в Києві. Відтак киянам обіцяють знову вмикати світло за графіками, які є на сайті ДТЕК.

Читайте також: У YASNO розповіли про ситуацію з енергопостачанням у Києві після ранкового обстрілу

Нагадаємо, під час російського ракетного удару по Україні зранку в четвер, 29 грудня, ворог атакував Київ. Відомо про трьох постраждалих. Крім того, уламками збитих ракет пошкоджено три приватних будинки та один автомобіль в Дарницькому районі. У Голосіївському районі виявлено уламки ракети на проїжджій частині та на території однієї із шкіл. У Печерському районі виявлено уламки ракети на дитячому майданчику та в одному з дворів, пошкоджено один автомобіль.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!