Київ

Київ придбає 200 модульних укриттів та облаштує наявні автоматизованою системою відкриття

880 0
Обладнають автоматизованою системою близько 3 тисяч укриттів.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Київ придбає близько 200 модульних залізобетонних укриттів швидкого розгортання, повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Крім того, КМДА планують оснастити вже наявні сховища автоматизованою системою відкриття. Таку систему поставлять на близько трьох тисячах укриттів.

Кодові системи вже почали тестувати в Дарницькому районі, надалі їх встановлюватимуть по всьому місту.

Зазначимо, станом на сьогодні перевірили понад 91% (4232) укриттів, з вільним доступом – менше половини укриттів, а у належному стані – ще менше, про це повідомляє міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін. У КМДА кажуть, що придатні майже 2,9 тисячі, – тобто дві третини укриттів та сховищ.

Нагадаємо, Київрада виділила додаткові 750 млн гривень на ремонт укриттів.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!