Київ

Київ припорошило. На вулицях працює понад 300 одиниць снігоприбиральної техніки

442 0
Водіїв просять не паркуватися обабіч вулиць і доріг, аби не заважати працювати спецтехніці
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

До прибирання снігу в Києві залучені 303 одиниці техніки Київавтодору та 103 одиниці техніки керуючих компаній. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

«Очищають від снігу та обробляють дороги, мости, спуски і підйоми протиожеледними засобами 303 одиниці техніки «Київавтодору». Задіяно 213 працівників (у складі 30 бригад із ручного прибирання) «Київавтодору» для прибирання вузьких тротуарів, сходів, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту», - йдеться в повідомленні.

Крім того, доріжки в парках, скверах і зелених зонах звільняють від снігу 667 працівників та 60 одиниць техніки «зеленбудів».

Над очищенням дворів і прибудинкових територій працюють 3056 фахівців та 103 одиниці техніки керуючих компаній.

У КМДА закликали всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними, пересуваючись вулицями міста, а водіїв – не паркуватися обабіч вулиць і доріг, аби не заважати працювати спецтехніці.

Раніше у «Київавтодорі» запевнили, що дорожня техніка готова виїжджати на превентивну обробку вулиць. Загалом комунальники підготували 533 одиниці спеціальної техніки. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!